Vennebonus

Image gradient

Din andel av overskuddet. Hvert år vil du få en rabatt på din forsikring med bakgrunn i hvor mange nye kunder du har bidratt til å invitere, hvor mange de andre kundene har bidratt til å invitere, og hva de inviterte kundenes forsikringspremie utgjør. Med andre ord: din andel av lønnsomheten til de inviterte kundene. Og neste års invitasjoner legges til de foregående, så potten vil øke for hvert år. Din andel også, om du er flink til å invitere ansvarlige bekjente. For lønnsomheten til de inviterte kundene går jo ned om skadeutbetalingene øker. Bonusen din vil være synlig på den årlige fornyelsen.

By invitation only. Grunnen til at vi kan holde våre priser nede og servicen oppe, er at våre kunder har en vesentlig bedre risikoprofil enn gjennomsnittet av norske forsikringskunder. Og jo flere av disse ansvarlige kundene vi har, jo færre skader. Jo lavere blir premiene. Og jo bedre oppfølging får de som trenger det. Så vi tjener alle på at du inviterer dine ansvarsbevisste bekjente til å bli kunde i Winterbergh. 

Fordi vi ikke er til for alle, er vi desto mer til for deg. Har du tips til noen ansvarsbevisste bekjente vi bør kontakte, legg de inn i boksen under, så tar vi kontakt. Bonusen blir din.

Inviter dine venner her:

Min kontaktinformasjonJeg ønsker å anbefale følgende personer


+
Legg til flere