Skadepartnere

Winterbergh samarbeider med utvalgte skadepartnere. Dette er partnere som vi vet vil leverer den god service og kvalitet som vi har lovet våre kunder.

Viking (alarmtelefon, redning og veihjelp)
Viking Gruppen er et av Nordens største assistanseselskaper med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Viking tilbyr assistanse til alle typer biler, og har samarbeidspartnere som gjør det mulig å hjelpe kunder på et globalt plan. I tillegg til veihjelp utfører Viking tjenester innen medisinsk assistanse og betjener service-/vakttelefoner på vegne av Winterbergh etter normal stengetid. Les mer om Viking her.

 

SOS International
SOS International er Nordens ledende assistanseorganisasjon. Fra våre alarmsentraler yter vi akutt personlig assistanse overalt i verden. Og vi er alltid i beredskap. 24 timer i døgnet. Syv dager i uken. 365 dager i året. Trenger du å melde en skade eller øyeblikkelig hjelp i utlandet, les mer her.

 

Hurtigruta Carglass®
Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og de betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år. Hurtigruta Carglass® har bransjens mest moderne utstyr, og kan blant annet re-kalibrere sikkerhetssystemene som du eventuelt måtte ha i bilen din.

Som kunde i Winterbergh vil Hurtigruta Carglass® gi deg reparasjon og service med høy kvalitet. 

Hurtigruta Carglass® er opptatt av miljø og gjenbruk, og er sertifisert igjennom EcoVadis.

For bestilling av time, ring 09500 eller bestill online her.
 Les mer om Hurtigruta Carglass® her.

 

Hertz
Hertz er vår samarbeidspartner på leiebil. Hertz ønsker å tilby kundene den beste service og de beste produktene i markedet med minst mulig miljøbelastning. Les mer om leiebil her.