Meld skade her

Når uhellet er ute

Straks du opplever et uhell som du tror kan være en forsikringssak er det viktig at du kontakter oss snarest mulig slik at vi får avdekket skadeomfang og iverksatt tiltak.
Når skaden skjer er det ofte mye som skal koordineres. Men hos Winterbergh er du i trygge hender og vi vil bistå deg fra skaden oppstår til den er utbedret. For å få til dette er vi avhengig av å samarbeide med flere ulike partnere både innenlands og i utlandet. Dette er samarbeidspartnere som blant annet bistår med leiebil, veihjelp, glass-skade eller ved akutte skader/ ulykker i utlandet. Utover dette har vi samarbeid med verksteder, håndverkere, leger og andre medspillere.

Dersom uhellet er ut kontakt oss på telefon:

+47 67 21 10 20

 

Alarm-sentral

Etter ordinær åpningstid (08.00-17.00) vil du bli overført til vår alarmtelefon som er åpent hele døgnet, året rundt. Alarmtelefon betjenes av Viking Redningstjeneste.    

Reiseskade i utlandet: For øyeblikkelig hjelp kontakt SOS International på
TELEFON:+45 3848 9244

 

Dette må du fremskaffe før du melder avbestilling / evakuering til oss:

  • Skriftlig dokumentasjon på hva du får refundert / ikke refundert fra flyselskap, reisearrangør, hotell, utleier etc. Alltid kontakt disse først. Dersom du velger å ombooke reisen trenger vi dokumentasjon på ombookingsgebyr.
  • De aktuelle ubenyttede billettene / hotellbekreftelsen, leieforholdet/avtalen.
  • Kontonummer.
  • Er reisen betalt med kredittkort ber vi om at det vedlegges bekreftelse hvor det fremgår at reisen er belastet dette kortet (utskift fra banken), samt at de 6 første sifrene og de 4 siste sifrene i kredittkortet fremkommer.

 

Ved utfylling av elektronisk skademelding nedenfor, godkjennes elektronisk kommunikasjon i skadesaken med selskapet.

Husk å sjekke spamfilter og søppelpost da epost fra selskapet kan havne der.

Skademelding

Forsikringstaker

* Valideringen ble ikke gjennomført, vennligst fyll inn felter merket med rødt

Takk for informasjon. Vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid. Ved behov for øyeblikkelig hjelp, kontakt vår alarmsentral på telefon 800 30 822.