Kundefordeler

Winterbergh utgjør et nettverk av inviterte og anbefalte kunder. Dette er kunder som genuint ønsker å dele risiko med hverandre, hjelpe hverandre og som føler et stort ansvar for å passe på verdiene sine. Slike mennesker er det lønnsomt å dele forsikringsfellesskap med, noe som gjør det attraktivt å være kunde i Winterbergh forsikring.

 

Vi lykkes med å holde prisene nede takket være ansvarlige kunder som bidrar med å invitere ansvarlige bekjente til å bli nye kunder. Jo flere ansvarlige kunder, jo færre skader i forhold til innbetalingene, og jo lavere priser. Det er "By invitation only" Winterbergh er bygget på. Og vi lykkes. Derfor vil vi nå premiere dine invitasjoner.

 

Er du invitert inn i det gode fellesskap, så blir du tatt hånd om av en erfaren og profesjonell forsikringsrådgiver. Din personlige rådgiver ordner alt for deg, enten det er nye forsikringer, endringer underveis i forsikringsperioden, årlig oppfølging av ditt forsikringsbehov eller bistand om skaden skulle oppstå. Din rådgiver hjelper deg både med private skadeforsikringer og bedriftsforsikringer.

Som Winterbergh kunde får du også tilgang til Winterbergh Helsetelefon. En rådgivningstjeneste som betjenes av spesialtrente og erfarne sykepleiere 24 timer i døgnet året rundt. Utvidet informasjon om fordelen kan du lese her

 

Med spesielt inviterte og ansvarlige kunder, så hører også konkurransedyktige priser. Dette er kunder som tar vare på tingene sine, som sjelden eller aldri får skader og som derfor ikke belaster de andre med store utbetalinger. Resultatet blir færre skader enn gjennomsnittet og god lønnsomhet. Dermed kan vi tilby gode priser og den beste servicen i markedet.