Karriere

Winterbergh forsikring er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Dette gjelder både til våre kunder og samarbeidspartnere. Gjennom vårt konsept "By invitation only" lever vi utelukkende av anbefalinger fra våre kunder. Dette krever at vi er profesjonelle, og leverer unik service og personlig oppfølging i alt vi gjør. Dette er vår Winterbergh-kultur!

For å levere topp kvalitet til våre kunder, så trenger vi ansatte som innehar god og høy kompetanse innen ulike fagfelt.

Engasjerte og dyktige medarbeidere
I Winterbergh er vi alltid på utkikk etter engasjerte og dyktige personer som har erfaring fra forsikring, bank eller finans. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger derfor erfarne og kreative hoder som kan hjelpe oss å nå våre mål.

Utviklingsmuligheter
Vi er opptatt av at våre ansatte skal utvikle seg og få videre muligheter i bedriften. Vi tilbyr coaching, kurs og karriereplaner for personer som har ambisjoner og et ønske om en fremtid i selskapet og i forsikringsbransjen.
 

Er Winterbergh et sted som kan passe deg og dine karriereplaner? Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller send inn en søknad og CV. 

Kontaktperson for rekruttering til Winterbergh, 

Salgsdirektør Jan Patrick Granerød Olsen på telefon 402 39 833, e-post jp@winterbergh.no